1 / 53

Yel Holiday Resort - All Inclusive

Fethiye, Tyrkia

Om hotellet

Velger du Yel Holiday Resort - All Inclusive som overnattingssted i Fethiye, har du bare 10 minutter å kjøre til Ölüdeniz-stranden og Fethiye marina. Dette resort-overnattingsstedet med alt inkludert ligger 7,5 mi (12,1 km) unna Çalış-stranden og 8,3 mi (13,3 km) unna Sommerfugldalen. Føl deg som hjemme i et av de 133 gjesterommene, som har minibar og Flatskjerm-TV. Rommene har egen møblert balkong. Underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Grand Ucel vannpark - 0,5 km
Fethiye Oludeniz Babadag Cable Car - 3,9 km
Ölüdeniz naturpark - 4,3 km
Montana Lookout - 5,6 km
Erasta Fethiye - 5,7 km
Ölüdeniz-stranden - 5,7 km
Kumburnu Beach - 6,3 km
Ölüdeniz Blue Lagoon - 6,4 km
Pinara Antique City - 6,5 km
Fethiye stadion - 7,1 km
Ruins of Kayaköy - 7,2 km
Fethiye museum - 7,2 km
Yeni Hamidiye moské - 7,3 km
Amyntas-stengravene - 7,3 km
Telmessos - 7,4 km

Den foretrukne flyplassen for Yel Holiday Resort - All Inclusive er Dalaman (DLM-Dalaman internasjonale flyplass) - 62,9 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og en vannsklie. Dette resort-overnattingsstedet tilbyr også wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Dette overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Som gjest på Yel Holiday Resort - All Inclusive kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.

Overnattingsstedet er stengt mellom 1. juni og 15. juni.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart Yel Holiday Resort - All Inclusive

Adresse

Fethiye Mugla

GPS: N 36.584608 E 29.157621

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger