1 / 100

Hotel Villa Casablanca

Antalya, Tyrkia

Om hotellet

Når du har Hotel Villa Casablanca i Konyaalti som overnattingssted, bor du i forretningsområdet, kun 5 minutter å kjøre fra Konyaalti strand og Konyaalti strandpark. Dette hotellet med spa ligger 15,4 mi (24,8 km) unna Lara strand og 5,2 mi (8,3 km) unna MarkAntalya Shopping Mall. Føl deg som hjemme i et av de 4 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og vannkoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Konyaalti strand - 1,2 km
Konyaalti strandpark - 3,5 km
Minicity - 3,8 km
Akdeniz Kent-parken - 4,1 km
Atatürk Culture Park - 4,3 km
Akdeniz universitet - 4,5 km
Gökdere Valley - 4,6 km
Setur Antalya marina - 4,7 km
Arapsu bro - 4,7 km
Aktur Park - 4,8 km
Konyaalti friluftsteater - 4,9 km
Heart of Antalya - 5 km
Cam Piramit - 5 km
Migros kjøpesenter - 4,4 km
Glasspyramiden konferanse- og utstillingssenter - 5 km

Nærmeste store flyplass er Antalya (AYT - Antalya int.) - 24,7 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt mot et tillegg. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 35 EUR (tur-retur)
  • Rengjøring er tilgjengelig mot en avgift
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra mai til oktober.
  • Ett barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Hotel Villa Casablanca

Adresse

Hotel Villa Casablanca

Antalya, Antalya, Tyrkia

N 36.858412 E 30.627767

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger