Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  
Partnere
Bli partner med Sembo

Partnere

Bli partner med Sembo


Knapp


Knapp
Bli partner med Sembo
Del Sembos reiser og gode tilbud og få provisjoner for arbeidet ditt! Vårt tilknyttede program er en spennende mulighet der du tjener en provisjon for hvert salg som genereres gjennom nettstedet ditt, bloggen, magasinet eller feeden for sosiale medier. Brenner du for å reise til varme reisemål, drømmer du om snødekte fjell med strålende skikjøring, eller lengter du etter å oppdage verdens uoppdagede skatter? Uansett hva du er interessert i, kan det hende at du er den vi ser etter for et partnersamarbeid. Sembo tilbyr en fordelaktig provisjonsavtale og et bredt utvalg av materiell som du kan bruke i dine kanaler for å øke salget ditt. Vi har mer enn 16 millioner unike sidevisninger. Og vi selger i 28 forskjellige markeder. Gjennom Sembo får du tilgang til over 3 millioner overnattingsmuligheter og rutefly til alle større destinasjoner over hele verden, samt tilgang til Stena Line fergeoverganger i Europa. Dette sikrer at det er feriehus, hoteller og transportmuligheter som matcher det du ønsker å tilby. Har du en kommersiell nettside, en blogg eller en kanal på sosiale medier som du mener kan tiltrekke seg trafikk og generere salg til Sembo, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. 
En plattform som forbinder selskaper
Tilbyr du opplevelser, aktiviteter eller attraksjoner du ønsker å tilby sammen med overnatting og transport? Da har vi en god mulighet for deg til å gjøre produktene dine enda mer synlige! Sembo har et samarbeid med selskapet Bokun, som er en plattform utviklet for din type virksomhet, og som du kan signere opp gratis. Når du gjør produktene dine bookbare via Bokun, får du en rekke fordeler: 


Mulighet for markedsføring via våre kanaler. Også markedsføring gjennom Stena Lines ulike salgskanaler (Sembo Sverige/Norge/Tyskland, DTF-Travel i Danmark og Stena Lines salgskanaler)


Du gir hotellene i regionen muligheten til å pakke opplevelsene dine og lage salgbare pakker gjennom deres kanaler, noe som gir deg ekstra eksponering og markedsføring. Det er at hoteller i din region kan lage pakker med opplevelsene dine og selge i deres kanaler.


Du risikerer ingenting – du kan bare få flere besøkende. Sembo/DTF Travel er teknisk arrangør av pakkereisen, og det er dermed vi som gir garantier overfor Handelskammeret slik at det overholder pakkereiseloven.


Det koster deg ingenting hvis du ikke selger noe.


Ved å selge produktet/attraksjonen din hos oss, vil den vises på en plattform som i et normalt år har mer enn 500 000 kunder og mer enn 200 000 bestillinger i alle våre markeder.


 Høres dette ut som noe for deg? Kontakt oss og ta en prat om å bli partner ved å sende en e-post til partnership@sembo.se
 
Vi ser frem til å høre fra deg.
 

Bli partner med Sembo

Del Sembos reiser og gode tilbud og få provisjoner for arbeidet ditt! Vårt tilknyttede program er en spennende mulighet der du tjener en provisjon for hvert salg som genereres gjennom nettstedet ditt, bloggen, magasinet eller feeden for sosiale medier. Brenner du for å reise til varme reisemål, drømmer du om snødekte fjell med strålende skikjøring, eller lengter du etter å oppdage verdens uoppdagede skatter? Uansett hva du er interessert i, kan det hende at du er den vi ser etter for et partnersamarbeid.

Sembo tilbyr en fordelaktig provisjonsavtale og et bredt utvalg av materiell som du kan bruke i dine kanaler for å øke salget ditt. Vi har mer enn 16 millioner unike sidevisninger. Og vi selger i 28 forskjellige markeder. Gjennom Sembo får du tilgang til over 3 millioner overnattingsmuligheter og rutefly til alle større destinasjoner over hele verden, samt tilgang til Stena Line fergeoverganger i Europa. Dette sikrer at det er feriehus, hoteller og transportmuligheter som matcher det du ønsker å tilby.

Har du en kommersiell nettside, en blogg eller en kanal på sosiale medier som du mener kan tiltrekke seg trafikk og generere salg til Sembo, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

En plattform som forbinder selskaper

Tilbyr du opplevelser, aktiviteter eller attraksjoner du ønsker å tilby sammen med overnatting og transport? Da har vi en god mulighet for deg til å gjøre produktene dine enda mer synlige!

Sembo har et samarbeid med selskapet Bokun, som er en plattform utviklet for din type virksomhet, og som du kan signere opp gratis. Når du gjør produktene dine bookbare via Bokun, får du en rekke fordeler:

 • Mulighet for markedsføring via våre kanaler. Også markedsføring gjennom Stena Lines ulike salgskanaler (Sembo Sverige/Norge/Tyskland, DTF-Travel i Danmark og Stena Lines salgskanaler)

 • Du gir hotellene i regionen muligheten til å pakke opplevelsene dine og lage salgbare pakker gjennom deres kanaler, noe som gir deg ekstra eksponering og markedsføring. Det er at hoteller i din region kan lage pakker med opplevelsene dine og selge i deres kanaler.

 • Du risikerer ingenting – du kan bare få flere besøkende. Sembo/DTF Travel er teknisk arrangør av pakkereisen, og det er dermed vi som gir garantier overfor Handelskammeret slik at det overholder pakkereiseloven.

 • Det koster deg ingenting hvis du ikke selger noe.

 • Ved å selge produktet/attraksjonen din hos oss, vil den vises på en plattform som i et normalt år har mer enn 500 000 kunder og mer enn 200 000 bestillinger i alle våre markeder.


Høres dette ut som noe for deg? Kontakt oss og ta en prat om å bli partner ved å sende en e-post til partnership@sembo.se

 

Vi ser frem til å høre fra deg.

 


Knapp


Knapp
Planer for underleverandører, Lite og ProHer kan du lese om hvilke vilkår og prosedyrer som gjelder for de ulike typene underleverandører.
Kontakt oss hvis du har spørsmål ved å sende en e-post til partnership@sembo.se
BÓKUN - PLAN FOR UNDERLEVERANDØRER


Registrering av underleverandørkonto i Bókun av Sembo/Stena Line Travel Group 


Salg eksklusivt på Sembo/Stena Line Travel Group nettsteder og Viator (via Bókun-tilkobling) 


Sembo/Stena Line Travel Group har tilgang til å endre underleverandørens produktinnhold (men vil kun gjøre dette hvis underleverandøren spesifikt ber om og gir tillatelse til det) 


9 USD månedlig kostnad betalt av Sembo/Stena Line Travel Group 


1,5 % provisjonsgebyr (til Bókun) for bestillinger gjort via en Bókun-nettside, bestillingswidget, bestillingsportal, API og markedsplass (ingen ekstra avgifter for offline- og OTA-bestillinger) 


0 % provisjonsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group frem til 31. desember 2022 


Fra 1. januar 2023 er provisjonsprosenten avtalt 


Tilbudet er gyldig i 12 måneder fra datoen for registrering av underleverandørkontoen (av Sembo/Stena Line Travel Group)


BÓKUN - LITE PLAN


Registrer deg på bokun.io inkludert 14-dagers gratis prøveversjon på Bókun PRO-planen 


Få samme tilgang og fordeler som Bókun PRO-planen - salg kan gjøres gjennom hvilken som helst kanal eller nettside 


Månedlig kostnad på USD 15 betalt av Sembo/Stena Line Travel Group 


3 % provisjonsgebyr (til Bókun) for bestillinger gjort via en Bókun-nettside, bestillingswidget, bestillingsportal, API og markedsplass (ingen ekstra avgifter for offline- og OTA-bestillinger) 


0 % provisjonsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group frem til 31. desember 2022 


Fra 1. januar 2023 er provisjonsprosenten avtalt 


Tilbudet er gyldig i 12 måneder fra registreringsdato på bokun.io


 Registrer deg for Bokun LITE-abonnement her! 
BÓKUN - PRO PLAN


Registrer deg på bokun.io inkludert 14-dagers gratis prøveversjon på Bókun PRO-planen 


Oppgrader til Bókun PRO-plan innen 14 dager for $49 pr. måned Salg kan gjøres gjennom hvilken som helst kanal eller nettside 


1,5 % provisjonsgebyr (til Bókun) for bestillinger gjort via en Bókun-nettside, bestillingswidget, bestillingsportal, API og markedsplass (ingen ekstra avgifter for offline- og OTA-bestillinger) 


0 % provisjonsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group frem til 31. desember 2022 


Fra 1. januar 2023 er provisjonsprosenten avtalt


 Registrer deg for Bokun PRO-abonnement her! 
Bókun LITE og PRO inkluderer følgende funksjoner: Administrer produkter, priser og tilgjengelighet, Spor alle bestillinger på ett sted, Legg til ubegrensede brukere og tilpass brukerroller, Koble til og distribuer produkter via OTAer og forhandlere, Selg online med Bókun Website Builder eller Booking Widget, Kjør rapporter og se analyser i sanntid.
 
Last ned planene som PDF:
 BÓKUN-planer - dansk versjon  BÓKUN planer - engelsk versjon Kontakt oss og ta en samtale om å bli partner ved å sende en e-post til partnership@sembo.se
 
 

Planer for underleverandører, Lite og Pro

Her kan du lese om hvilke vilkår og prosedyrer som gjelder for de ulike typene underleverandører.

Kontakt oss hvis du har spørsmål ved å sende en e-post til partnership@sembo.se

BÓKUN - PLAN FOR UNDERLEVERANDØRER

 • Registrering av underleverandørkonto i Bókun av Sembo/Stena Line Travel Group

 • Salg eksklusivt på Sembo/Stena Line Travel Group nettsteder og Viator (via Bókun-tilkobling)

 • Sembo/Stena Line Travel Group har tilgang til å endre underleverandørens produktinnhold (men vil kun gjøre dette hvis underleverandøren spesifikt ber om og gir tillatelse til det)

 • 9 USD månedlig kostnad betalt av Sembo/Stena Line Travel Group

 • 1,5 % provisjonsgebyr (til Bókun) for bestillinger gjort via en Bókun-nettside, bestillingswidget, bestillingsportal, API og markedsplass (ingen ekstra avgifter for offline- og OTA-bestillinger)

 • 0 % provisjonsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group frem til 31. desember 2022

 • Fra 1. januar 2023 er provisjonsprosenten avtalt

 • Tilbudet er gyldig i 12 måneder fra datoen for registrering av underleverandørkontoen (av Sembo/Stena Line Travel Group)

BÓKUN - LITE PLAN

 • Registrer deg på bokun.io inkludert 14-dagers gratis prøveversjon på Bókun PRO-planen

 • Få samme tilgang og fordeler som Bókun PRO-planen - salg kan gjøres gjennom hvilken som helst kanal eller nettside

 • Månedlig kostnad på USD 15 betalt av Sembo/Stena Line Travel Group

 • 3 % provisjonsgebyr (til Bókun) for bestillinger gjort via en Bókun-nettside, bestillingswidget, bestillingsportal, API og markedsplass (ingen ekstra avgifter for offline- og OTA-bestillinger)

 • 0 % provisjonsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group frem til 31. desember 2022

 • Fra 1. januar 2023 er provisjonsprosenten avtalt

 • Tilbudet er gyldig i 12 måneder fra registreringsdato på bokun.io

Registrer deg for Bokun LITE-abonnement her! 

BÓKUN - PRO PLAN

 • Registrer deg på bokun.io inkludert 14-dagers gratis prøveversjon på Bókun PRO-planen

 • Oppgrader til Bókun PRO-plan innen 14 dager for $49 pr. måned Salg kan gjøres gjennom hvilken som helst kanal eller nettside

 • 1,5 % provisjonsgebyr (til Bókun) for bestillinger gjort via en Bókun-nettside, bestillingswidget, bestillingsportal, API og markedsplass (ingen ekstra avgifter for offline- og OTA-bestillinger)

 • 0 % provisjonsgebyr på salg til Sembo/Stena Line Travel Group frem til 31. desember 2022

 • Fra 1. januar 2023 er provisjonsprosenten avtalt

Registrer deg for Bokun PRO-abonnement her! 


Bókun LITE og PRO inkluderer følgende funksjoner: Administrer produkter, priser og tilgjengelighet, Spor alle bestillinger på ett sted, Legg til ubegrensede brukere og tilpass brukerroller, Koble til og distribuer produkter via OTAer og forhandlere, Selg online med Bókun Website Builder eller Booking Widget, Kjør rapporter og se analyser i sanntid.

 

Last ned planene som PDF:


BÓKUN-planer - dansk versjon
BÓKUN planer - engelsk versjon

Kontakt oss og ta en samtale om å bli partner ved å sende en e-post til partnership@sembo.se

 

 


Knapp