Topp 5: Mallorcas beste strender

Gå ikke glipp av disse 5 fantastiske strendene

Gyllen sand, forfriskende sjøvann og vakre omgivelser. Oppdag de beste sandstrendene på Mallorca! Med sitt krystallklare vann og myke sand har Mallorca noen av de mest spektakulære strendene i Middelhavet.
Her er våre fem beste strender på Mallorca som du ikke må gå glipp av.

Playa de Muro

Denne kilometerlange strekningen med gyllen sand ligger i Alcudia-bukten på nordkysten av øya. Med sitt rolige og klare vann er dette et paradis for både solbadere og vannsportentusiaster. Her kan du bade i det turkise vannet eller slappe av på en solseng med en forfriskende cocktail.

Cala Agulla

Cala Agulla ligger bortgjemt mellom klipper og furutrær på nordøstspissen av øya, like ved Cala Ratjada, og er et ekte naturparadis. Den uberørte stranden og det krystallklare vannet gjør den til et ideelt sted for dem som søker ro og skjønnhet. Ta en tur langs kyststien for å utforske de omkringliggende fjellformasjonene og nyte den fantastiske utsikten.

Es Trenc

Es Trenc er kjent som Mallorcas Karibia og byr på kilometervis med hvit sand og asurblått vann. Denne vakre stranden i nærheten av Campos er et beskyttet naturreservat og tiltrekker seg både lokalbefolkningen og turister på jakt etter et stykke uberørt paradis. Ta med piknik og tilbring dagen med å slappe av i solen, eller ta en forfriskende dukkert i det krystallklare vannet.

Cala Varques

Cala Varques på Calas de Mallorca er det perfekte valget for dem som søker eventyr og avsidesliggende skjønnhet. For å komme til stranden må man gå en liten tur gjennom furuskog og steinete landskap, men belønningen er vel verdt det. Denne uberørte viken med klart vann og hvit sand er det ideelle stedet for dem som ønsker å flykte fra folkemengdene og fordype seg i naturen.

Port de Sóller

Port de Sóller ligger på vestkysten av øya og har en sjarmerende atmosfære og fantastisk utsikt over fjellene rundt. Den halvmåneformede stranden og det rolige vannet gjør den til et populært valg for både familier og par. Ta en tur med den historiske trikken fra Sóller til Port de Sóller og nyt en avslappende dag med soling og bading.
Enten du liker rolige bukter, lange sandstrender eller pittoreske kystlandskap, vil Mallorca skjemme deg bort med sine fantastiske strender. Så pakk badedrakten og solkremen og forbered deg på en uforglemmelig strandferie på denne vakre øya!
Du finner mange reiseforslag til Mallorca her: Reiser til Mallorca
Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger