En lokal guide til restauranter i Palma de Mallorca

Her anbefaler Sembos-teamet i Palma noen av sine favorittrestauranter på øya der du kan spise og drikke godt på din neste Mallorca-tur!

Kamaleonico - mat fra hele verden

Spis deg gjennom en kulinarisk jungel og prøv flere retter fra ulike deler av verden. Den koselige restauranten Kamaleonico er innredet i en iøynefallende tropisk stil og tilbyr alt fra spanske tapas og burgere til japansk sushi og italienske pinsas. Prøv en av restaurantens mange deilige cocktails som blandes av en av de førsteklasses bartenderne. Restauranten ligger midt i sentrum av Palma på den berømte gaten La Rambla. Når været tillater det, er restaurantens uteservering det perfekte stedet å slå seg ned for en matbit eller en drink!

Casa Gallega - det beste fra Galicia

På Casa Gallega kan du nyte spanske smaker fra det store utvalget av tradisjonelle tapasretter. Casa Gallega har imidlertid spesialisert seg på mat fra den spanske regionen Galicia på fastlandet og serverer flere lokale sjømatretter. En spesialitet på menyen er merluza gallega, som er kummel med løk og poteter. Restauranten tilbyr også to- og treretters menyer til svært gode priser både dag og kveld. Bestill bord for å oppleve restaurantens livlige atmosfære, lokale retter og deilig sangria!

Mesón Ca'n Pedro - historisk restaurant i fjellandsbyen

Mesón Ca'n Pedro har eksistert siden 1976 og er en favoritt blant lokalbefolkningen i Palma. Her finner du alt fra klassiske mallorkinske retter til fersk fisk og grillet kjøtt. Alle rettene er basert på ingredienser fra det lokale markedet. Restauranten ligger like utenfor Palma, oppe i landsbyen Genova, og har en fantastisk utsikt over Palmabukten. Meson Ca'n Pedro har en stor terrasse som kan nytes i de varmere månedene på øya. For vinelskere finnes det en stor vinkjeller med både nasjonale og lokale viner som kan bestilles til bordet.
El Camino - gode tapas i en elegant atmosfære
I denne restauranten serveres maten ved et langt marmorbord med utsikt over kjøkkenet. Hver eneste detalj i interiøret er gjennomtenkt, fra barkrakkene i skinn til det flislagte gulvet. Den elegante innredningen er like imponerende som maten. El Camino er en unik restaurant i sentrum av Palma, eid av brødrene som driver den berømte restauranten Barrafina i London. Her kan du nyte guddommelige tapas og fabelaktige deleretter. Et tips er å prøve krokettene deres! Et must hvis du besøker hovedstaden.
Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger