1 / 47

Christiania Mountain & Spa

Zermatt, Sveits

Om hotellet

Velger du Christiania Mountain & Spa som ditt overnattingssted vil du bo sentralt i Zermatt og ha Zermatt-Matterhorn skiparadis like utenfor døra og 4 minutter å gå til Zermatt–Sunnegga kabelbane. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,1 mi (0,1 km) unna Zermatt-Furi Gondola og 0,1 mi (0,1 km) unna Zermatt - Furi. Føl deg som hjemme i et av de 72 gjesterommene, som har minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Zermatt-Matterhorn skiparadis - 0,1 km
Zermatt–Sunnegga kabelbane - 0,4 km
Zermatt Visitor Center - 0,6 km
St. Mauritius-kirken - 0,6 km
Matterhorn Museum - 0,6 km
Fjellklatrernes kirkegård - 0,6 km
Zermatt - Furi - 0,6 km
Furi Ski Area - 0,6 km
Furi - Riffelberg - 0,6 km
Zermatt-Furi Gondola - 1,2 km
Forest Fun Park - 1,5 km
Sunnegga skiområde - 2 km
Sunnegga Paradise - Blauherd taubane - 2,3 km
Riffelberg Express Gondola - 3,5 km
Furi - Trockener Steg taubane - 3,5 km

De nærmeste flyplassene er:
Sion (SIR) - 80,7 km
Genève internasjonale lufthavn (GVA) - 234,1 km

Foretrukket flyplass for Christiania Mountain & Spa er Genève internasjonale lufthavn (GVA).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjester har tilgang til henting på togstasjonen uten ekstra kostnad. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Med et spabad og en badstue er det enkelt å slappe av etter en lang dag i skibakken. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), et spillrom og skioppbevaring. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Sveits. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 4 stars. Dette overnattingsstedet er stengt fra 6. mai 2024 til 20. juni 2024 (datoene kan bli endret). Overnattingsstedet er stengt mellom 17. april og 22. juni.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: CHF 4.00 per person, per natt for voksne, CHF 2.00, per natt for gjester som er mellom 9–16 år. Avgiften gjelder ikke barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Christiania Mountain & Spa

Adresse

Christiania Mountain & Spa

Zermatt, Sveits

N 46.022873 E 7.75218

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger