1 / 91

The Sands Khao Lak by Katathani

Khao Lak, Thailand

Om hotellet

Dersom du velger The Sands Khao Lak by Katathani som ditt overnattingssted i Takua Pa vil du ha både Bang Niang strand og Nang Thong strand like rundt hjørnet. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 1,3 mi (2,1 km) unna Khao Lak–Lam Ru National Park og 1,7 mi (2,7 km) unna Bang Niang Market. Føl deg som hjemme i et av de 316 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med kjøleskap og minibar. Rommene har egen møblert balkong. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en LCD-TV med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bang Niang strand - 0,1 km
Nang Thong strand - 0,1 km
Solnedgangsstranden - 0,1 km
Nangthong Supermarket - 0,1 km
Khao Lak - 0,4 km
Bangnieng Afternoon Market - 2 km
Khao Lak nord-stranden - 2 km
Khao Lak-stranden - 2 km
Liten hvit sandstrand - 2 km
Khao Lak–Lam Ru National Park - 2,1 km
Tsunami-minnesmuseet - 2,6 km
Bang Niang Market - 2,7 km
Khaolak Mini Golf - 3,4 km
Khuk Khak-stranden - 7,7 km
Tublamu Navy Golf Course - 10,2 km

Den foretrukne flyplassen for The Sands Khao Lak by Katathani er Phuket (HKT - Phuket int.) - 74,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av og koble av med massasjer og kroppsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 3 utendørsbassenger, en lazy river og en utendørs tennisbane. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg noe å spise på The Floating Market, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge samt 2 bassengbarer hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 3000 THB (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Det er ikke sikkert at frokost er inkludert for barn.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over The Sands Khao Lak by Katathani

Adresse

The Sands Khao Lak by Katathani

Takua Pa, Thailand

N 8.644965 E 98.251387

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger