1 / 39

Om hotellet

I Kanchanaburi ligger Kanvela Resort fint til ved en elv. Herfra er vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Wat Tham Seua & Wat Tham Khao Noi og Broen over Kwai. Dette hotellet ligger 5,6 mi (9 km) unna JEATH krigsmuseum og 6,6 mi (10,5 km) unna Senter for Thailand-Burma-jernbanen. Føl deg som hjemme i et av de 10 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Rommene har egen terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Wat Tham Seua & Wat Tham Khao Noi - 7,1 km
Wat Bahn Tham - 7,1 km
Broen over Kwai - 8,8 km
JEATH krigsmuseum - 9 km
Senter for Thailand-Burma-jernbanen - 10,5 km
Kanchanaburi krigskirkegård - 10,8 km
Lak Meuang - 12,2 km
Kanchanaburi Skywalk - 12,3 km
Kanchanaburi gågate - 12,3 km
Khao Pun Cave - 14,1 km
Khwae Noi River - 14,5 km
Tham Pu Wa-tempelet - 19,5 km
Metta Thamrat-tempelet - 20,4 km
Malika R.E 124-landsbyen - 20,4 km
Ban Kao National Museum - 24,1 km

Den foretrukne flyplassen for Kanvela Resort er Suvarnabhumi internasjonale flyplass (BKK) - 177 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og grill. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Kom og spis lunsj eller middag på The Time Kitchen, en restaurant som spesialiserer seg på thailandske retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 2700 THB (én vei)
  • Et gebyr påløper ved sen utsjekking

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Kanvela Resort

Adresse

Kanvela Resort

Kanchanaburi, Thailand

N 14.055829 E 99.448212

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger