1 / 75

NH Torino Lingotto Congress

Turin, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og aviser i lobbyen (inkludert). Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og kan nyte utsikten fra en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), frisørsalong og TV i fellesområdet. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over NH Torino Lingotto Congress

Adresse

NH Torino Lingotto Congress

Torino, Italia

N 45.03144 E 7.66685

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger