1 / 74

Om hotellet

Med fin beliggenhet i Bromma er Scandic Alvik bare 10 minutter unna Drottningholm slott og Avicii Arena med bil. Dette hotellet ligger 4,1 mi (6,6 km) unna Friends arena og 4,3 mi (6,9 km) unna Mall of Scandinavia. Føl deg som hjemme i et av de 324 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og strykejern/-brett. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Lilla Essingen - 2,3 km
Rålambshovparken - 2,4 km
Karlbergs slottspark - 3,3 km
Bromma Blocks - 3,4 km
Sankt Eriksplan - 3,9 km
Stockholms stadshus - 4,3 km
Långholmen - 4,4 km
Solna Business Park - 4,5 km
Stockholm Waterfront Congress Centre - 4,5 km
Casino Cosmopol, Stockholm - 4,5 km
Oscarsteatern - 4,5 km
Tegnerlunden - 4,7 km
Norra Bantorget - 4,8 km
Odenplan - 4,8 km
Karolinska Institutet - 5 km

De nærmeste flyplassene er:
Stockholm (BMA-Bromma) - 3,9 km
Arlanda flyplass (ARN) - 41,4 km

Foretrukket flyplass for Scandic Alvik er Arlanda flyplass (ARN).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Bromma? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 625 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 13 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), shoppingmuligheter og TV i fellesområdet. På Scandic Alvik kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Inkludert kontinental frokost serveres fra kl. 06.30 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 10.30 i helgene.
  • Pris for selvbetjent parkering: 250 SEK per natt
  • Avgift for ekstraseng: 200.0 SEK per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom. Gjestene kan be om å få et av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Scandic Alvik

Adresse

Scandic Alvik

Stockholm, Sverige

N 59.33182 E 17.98269

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger