1 / 45

Invisa Hotel Ereso All Inclusive

Playa es Cana, Spania

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet tilbyr også concierge-tjenester, et spillrom og TV i fellesområdet. Dette hotellet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Som gjest på Invisa Hotel Ereso All Inclusive kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

Kart over Invisa Hotel Ereso All Inclusive

Adresse

Invisa Hotel Ereso All Inclusive

Santa Eulalia del Río, Spania

N 39.001949 E 1.575201

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger