1 / 61

Vila Santa Teresa

Om hotellet

Velger du Vila Santa Teresa i Rio de Janeiro (Santa Teresa) som overnattingssted, vil du bare ha 15 minutter å kjøre til USAs konsulat i Rio de Janeiro og Morgendagens museum. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 5,7 mi (9,2 km) unna Kristus Frelseren og 7,1 mi (11,5 km) unna Copacabana. Føl deg som hjemme i et av de 7 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med iPod-dokkingstasjon og Flatskjerm-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene inkluderer designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Praça da Apoteose - 2,3 km
Sambadrome Marquês de Sapucaí - 2,4 km
National Institute of Cardiology - 2,4 km
Praca da Cruz Vermelha - 2,6 km
Selarón-trappen - 2,8 km
Catete-palasset - 3 km
Tijuca nasjonalpark - 3,2 km
Largo do Machado - 3,2 km
Circo Voador - 3,3 km
Fundição Progresso - 3,3 km
Arcos da Lapa - 3,4 km
Saara Rio - 3,6 km
São Sebastião do Rio de Janeiro katedral - 3,6 km
Det kommunale teateret - 3,7 km
SulAmérica konferansesenter - 3,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Rio de Janeiro (SDU-Santos Dumont) - 6,1 km
Rio de Janeiro internasjonale flyplass (GIG) - 19 km
Rio de Janeiro (RRJ-Jacarepaguá-Roberto Marinho) - 33 km

Foretrukket flyplass for Vila Santa Teresa er Rio de Janeiro internasjonale flyplass (GIG).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet i belle époque-stil har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Det enkelt å komme seg til stranden med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg noe å spise på Restaurant Beatriz, en restaurant ved bassenget hvor du kan ta et glass i en bar/lounge med utsikt over hagen og til og med spise utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00.
  • Avgift for flyplasstransport: BRL 495 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 2)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Foreldre eller foresatte som reiser med et barn under 18, må vise frem barnets fødselsattest og ID med bilde (for eksempel et pass) ved innsjekking. Ved internasjonale reiser til Brasil: Hvis bare én av foreldrene reiser med barnet, må vedkommende i tillegg til barnets fødselsattest og ID med bilde vise frem et attestert reisesamtykke signert av den andre av foreldrene og en notar. Kan eller vil ikke den andre av foreldrene eller den foresatte gi et slikt samtykke, må det vises frem en tillatelse fra en rettslig instans. Besøkende som planlegger å reise til Brasil med barn, bør kontakte et brasiliansk konsulat før reisen for mer informasjon.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn 18 år og yngre er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Vila Santa Teresa

Adresse

Vila Santa Teresa

Rio de Janeiro, Brasil

N -22.93016 E -43.19526

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger