1 / 100

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Rijeka, Kroatia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og minibar. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et innendørsbasseng, en badstue og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og skioppbevaring. Besøk en bar/lounge eller en strandbar og slapp av med din favorittdrink.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Adresse

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Rijeka, Kroatia

N 45.346954 E 14.350721

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger