1 / 44

Interhotel Pomorie

Pomorie, Bulgaria

Om hotellet

Med Interhotel Pomorie i Pomorie (Gamlebyen i Pomorie) som ditt overnattingssted, vil du være 10 minutter unna Preobrazhenie Gospodne kirke og Pomorie øststrand til fots. Dette hotellet ved stranden ligger 14,3 mi (23 km) unna Sunny Beach og 11,8 mi (18,9 km) unna Aqua Paradise. Føl deg som hjemme i et av de 127 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Preobrazhenie Gospodne kirke - 0,5 km
Pomorie øststrand - 0,6 km
Pomorie sentralstrand - 1,5 km
Sveti Georgi Monastery - 2,9 km
Pomorie sørstrand - 3,9 km
Pomorie Lake - 4,1 km
Sarafovo-stranden - 14,1 km
Aqua Paradise - 18,9 km
Ravda sentralstrand - 19,4 km
Galleria Burgas kjøpesenter - 21 km
Izgrev-parken - 21,1 km
Nessebar stadion - 21,2 km
Sørlige solstranden - 21,9 km
Lazur stadion - 22 km
Soviet Army Monument - 22,5 km

Den foretrukne flyplassen for Interhotel Pomorie er Burgas (BOJ) - 15,3 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og begrenset parkering er tilgjengelig i nærheten. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som en nattklubb, et utendørsbasseng og et innendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 30.00 BGN (tur-retur)
  • Parkering mot betaling i nærheten: BGN 6 per dag
  • Avgiften for fasiliteter inkluderer tilgang til badstue og spa

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Interhotel Pomorie

Adresse

Interhotel Pomorie

Pomorie, Bulgaria

N 42.55306 E 27.64538

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger