GEITRYGGEN 112

Om hotellet

Storhytte med 6 soverom, 14-16 sengeplasser, 3 bad, badstue og boblebad. Ski inn / ski ut.

Geitryggen ligger på sørsiden av Hafjellbakken, rett ved Kringleåsløypa, og er et veletablert område med gode solforhold og flott utsikt. Ved å benytte deg av gondolen i bunnområdet kan du enkelt ta deg opp til langrennsløypene.

En 10 minutters kjøretur tar deg ned til Øyer sentrum hvor du vil finne dagligvarebutikker, restauranter, sportsbutikk, afterski, skiskole og skiutleie.

Om sommeren har du tilgang til en rekke spennende aktiviteter, og foruten om Hafjells egen Bike Park, er det kort vei til attraksjoner som Hunderfossen Familiepark, lekeland, Lilleputthammer og Jorekstad Fritidsbad

Geitryggen 112 tilbyr alt du trenger for et avslappende opphold. På kjøkkenet finner du komfyr, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kaffetrakter. I spisestuen er det sitteplass til 16 personer, perfekt for hyggelige måltider sammen. Etter en dag med aktiviteter kan du slappe av i stuen som er utstyrt med sofa, TV og en varm peis, ideell for koselige kvelder foran flammene. Loftstue utstyrt med sofagruppe, TV og en sovesofa for 2 personer.

Soverom: Soverom 1: Dobbeltseng Soverom 2: Dobbeltseng Soverom 3: Familiekøye med 150 cm underkøye Soverom 4: Familiekøye med 150 cm underkøye Soverom 5: Familiekøye med 120 cm underkøye Soverom 6: Familiekøye med 120 cm underkøye I tillegg er det sovesofa for 2 personer på loftstuen.

Bad: Bad 1: dusj, toalett, boblebad og badstue Bad 2: dusj, toalett Bad 3: servant, toalett

Hytten har også eget stort vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel og fryseskap. I tillegg er det ett romslig garderobe rom med egen inngang, tørkeskap og god plass til oppbevaring av skistøvler og skiklær.

Øvrig informasjon: Wi-Fi Peis Terrasse Husdyr tillatt mot ett tillegg i prisen Garasje med tilgjengelig lader for El-bil

no

Kart over GEITRYGGEN 112

Adresse

GEITRYGGEN 112

N 10.492328 E 61.229778

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger