1 / 100

Princess Of Naxos

Om hotellet

Når du har Princess Of Naxos i Naxos som overnattingssted, bor du ved sjøen, kun 4-minutters gange fra Agios Georgios strand og en 3 minutters kjøretur fra Naxos havn. Dette hotellet ved stranden ligger 3,3 mi (5,3 km) unna Plaka strand og 2,3 mi (3,8 km) unna Agios Prokopios strand. Føl deg som hjemme i et av de 23 gjesterommene, som også har kjøleskap og DVD-spiller. Rommet har seng med overmadrass. Rommene har egen møblert balkong. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en LCD-TV med parabol-TV. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Agios Georgios strand - 0,3 km
Kouros Statue - 1 km
Den romersk-katolske katedral - 1,6 km
Naxos arkeologiske museum - 1,6 km
Naxos Kastro - 1,7 km
Folkemuseum - 1,7 km
Panagia Myrtidiotissa kirke - 1,7 km
Naxos havn - 1,8 km
Mitropolis Museum - 1,9 km
Apollo-tempelet - 2,1 km
Apollo-tempelet - 2,1 km
Aqua Fun badeland - 2,9 km
Moni Chrysostomou - 3,7 km
Agios Prokopios strand - 3,9 km
Agia Anna strand - 4,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Naxos (JNX-Naxos nasjonale flyplass) - 1,4 km
Parikia (PAS-Paros nasjonale flyplass) - 44,9 km
Mykonos (JMK-Mykonos nasjonale flyplass) - 50 km

Foretrukket flyplass for Princess Of Naxos er Naxos (JNX-Naxos nasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Naxos? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 50 kvadratmeter, blant annet konferanserom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer og ansiktsbehandlinger på stedet. Her har du tilgang til blant annet et spabad, et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med den kostnadsfrie bussen. Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg. Overnattingsstedet er stengt mellom 1. november og 31. mars.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Naxos pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 1.50 EUR per overnattingsenhet per natt fra 1. november til 29. februar
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: 3.00 EUR per overnattingsenhet per natt fra 1. mars til 31. oktober

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 10 EUR (én vei)
  • Avgift for ekstraseng: 15.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 500 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra april til oktober.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Princess Of Naxos

Adresse

Princess Of Naxos

Naxos, Hellas

N 37.092814 E 25.374295

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger