1 / 35

Om hotellet

Beliggende i Leipzig (Alt-West) er Hotel 3 Linden mindre enn en 10 minutters kjøretur unna Haus Auensee og Red Bull Arena. Dette hotellet ligger 5 mi (8 km) unna Leipzig zoologiske hage og 5,4 mi (8,7 km) unna Leipzig universitet. Overnatt i et av de 40 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj. Rommet har telefon, samt skrivebord og flaskevann (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

PEP-Center - 3,7 km
City Gallery Am Markt - 4,6 km
Galerie Eigen+Art - 4,7 km
Leipziger Baumwollspinnerei - 4,7 km
Leipziger Auenwald - 4,9 km
Schaubühne im Lindenfels - 5,2 km
Kulkwitz-sjøen - 5,6 km
Zeitcamper-Strand - 5,9 km
Haus Auensee - 6 km
Zentralstadion - 6,1 km
Red Bull Arena - 6,2 km
Arena Leipzig - 6,5 km
Festwiese - 7 km
Leipziger Auwald - 7,2 km
Schillerhaus - 7,6 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel 3 Linden er Leipzig (LEJ-Leipzig - Halle) - 21,6 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Leipzig? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 100 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet tilbyr også shoppingmuligheter, bryllupstjenester og TV i fellesområdet. Ta deg noe å spise på "Zum Pferdestall", en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.30 mot et tillegg. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Tyskland. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 3 stars.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Leipzig pålegger en avgift. Fritak eller reduksjoner kan gjelde. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift på 5.00 prosent

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 12.00 for voksne og EUR 7.50 for barn
  • Avgift for barneseng (babyseng): 6.0 EUR per dag
  • Avgift for ekstraseng: 15.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Hotel 3 Linden

Adresse

Hotel 3 Linden

Leipzig, Tyskland

N 51.34511 E 12.27265

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger