1 / 42

Jock Safari Lodge

Om hotellet

Dersom du velger Jock Safari Lodge når du skal besøke Mbombela, bor dunær golfbanen samtidig som du er 19,1 mi (30,7 km) unna Kruger nasjonalpark og 19,2 mi (30,8 km) unna Malelane-porten til Kruger nasjonalpark. Denne hytta med luksuriøse fasiliteter ligger 20,5 mi (32,9 km) unna AM Spa Kruger og 21,2 mi (34,2 km) unna Leopard Creek Country Club. Føl deg som hjemme i et av de 12 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har privat basseng. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Badene har separat badekar og dusj med dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Kruger nasjonalpark - 30,7 km
Malelane-porten til Kruger nasjonalpark - 30,8 km
AM Spa Kruger - 32,9 km
Leopard Creek Country Club - 34,2 km
Skukuza golfbane - 39 km
Inkwazi kjøpesenter - 39,8 km
Mjejane Nature Reserve - 41 km
Lukimbi Private Concession - 42,5 km
Inngangsporten Paul Kruger - 43,6 km
Paul Kruger-statuen - 43,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Skukuza (SZK) - 40,1 km
Mala Mala (AAM) - 139,3 km
Nelspruit (MQP-Kruger Mpumalanga Intl.) - 97,9 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Opplev den lokale naturen på safari, og nyt deretter avslappende fasiliteter som et utendørsbasseng og en badstue. Denne hytta har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg noe å spise i denne lodgens restaurant, som også har en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 09.00 til kl. 11.00. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Resortavgift: ZAR 194.00 per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte denne lodgen før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Alkohol tillates ikke på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Jock Safari Lodge

Adresse

Jock Safari Lodge

Kruger nasjonalpark, Sør-Afrika

N -25.23724 E 31.56578

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger