1 / 39

Om hotellet

Dersom du velger Hotel Denim som ditt overnattingssted i Greensboro, vil du både bo i hjertet av byen og dessuten ha mindre enn 5 minutter å kjøre fra University of North Carolina i Greensboro og Greensboro Botanical Gardens. Dette hotellet ligger 2,6 mi (4,2 km) unna Carolina Theatre og 2,8 mi (4,5 km) unna Greensboro Science Center. Føl deg som hjemme i et av de 48 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har espressomaskin og LED-TV. Sengen har Tempur-Pedic-madrass og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Cone Health - 0,5 km
The Bog Garden - 2 km
Friendly Center - 2,2 km
Bicentennial Garden - 2,7 km
Greensboro Botanical Gardens - 2,7 km
First National Bank Field - 3,3 km
University of North Carolina i Greensboro - 3,5 km
Greensboro College - 3,5 km
Lebauer Health Care System - 3,7 km
Steven Tanger Center for the Performing Arts - 3,7 km
O. Henry Statues - 3,8 km
Greensboro Children's Museum - 3,8 km
Greensboro Public Library - 3,9 km
Greensboro historiske museum - 3,9 km
Blandwood herregård - 4 km

De nærmeste flyplassene er:
Greensboro, North Carolina (GSO-Piedmont Triad internasjonale flyplass) - 15,5 km
Winston-Salem, North Carolina (INT-Smith Reynolds) - 47 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et døgnåpent treningssenter og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og TV i fellesområdet. Som gjest på Hotel Denim kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Ferdiglaget frokost tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.30 mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. USD 5.00–10.00 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hotel Denim

Adresse

Hotel Denim

Greensboro, North Carolina, USA

N 36.094834 E -79.816503

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger