1 / 64

Sankt Jörgen Park

Gøteborg, Sverige

Om hotellet

Velger du Sankt Jörgen Park i Göteborg (Hisingen) som overnattingssted, vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Liseberg fornøyelsespark og Nya Ullevi stadion. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 4,4 mi (7,1 km) unna Nordstan kjøpesenter og 5,1 mi (8,3 km) unna Scandinavium. Føl deg som hjemme i et av de 82 gjesterommene, som har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

St. Jörgen golfklubb - 0,1 km
Backaplan - 3,2 km
Frihamnen - 3,9 km
Göta kanal - 4,5 km
Lindholmen vitenskapspark - 4,8 km
Chalmers tekniska högskola - 4,9 km
Göteborg utsiktspunkt - 5,4 km
Göteborgsutkiken - 5,4 km
Göteborg Opera - 5,7 km
Casino Cosmopol Göteborg - 6,2 km
Magasinsgatan - 6,3 km
Göteborgs stadsmuseum - 6,3 km
Trädgårdsföreningen - 6,3 km
Sjøfartsmuseum - 6,4 km
Den tyske kirke - 6,4 km

Den foretrukne flyplassen for Sankt Jörgen Park er Göteborg (GOT-Landvetter) - 30,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter en runde på golfbanen kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som utendørs tennisbaner og et helsestudio. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og bryllupstjenester. Smak på skandinaviske retter på Inez ø Ernst, en av dette hotellets 4 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig. Hotelstars Union står bak den offisielle stjernerangeringen av overnattingsstedene i Sverige. Dette overnattingsstedet er rangert med 4 stars, vist som 4-stjerners på denne siden.
  • Depositum for kjæledyr: 400 SEK per natt
  • Kjæledyravgift: SEK 400 per overnattingsenhet, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 400.0 SEK per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Sankt Jörgen Park

Adresse

Sankt Jörgen Park

Göteborg, Sverige

N 57.7432971 E 11.9447957

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger