1 / 77

Om hotellet

Har du Meri Hotel i Fethiye som overnattingssted, er du ved sjøen og kun 1 minutters gange fra Ölüdeniz Blue Lagoon og 6 minutter unna Ölüdeniz naturpark til fots. Dette hotellet ved stranden ligger 0,7 mi (1,2 km) unna Oludeniz strand og 9,5 mi (15,3 km) unna Fethiye marina. Føl deg som hjemme i et av de 94 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ölüdeniz Blue Lagoon - 0,1 km
Ölüdeniz naturpark - 0,5 km
Oludeniz strand - 1,2 km
Kumburnu Beach - 2 km
Montana Lookout - 3,4 km
Fethiye Oludeniz Babadag Cable Car - 3,9 km
Kıdrak-stranden - 4,4 km
Grand Ucel vannpark - 6,6 km
Ruins of Kayaköy - 9,4 km
Sommerfugldalen - 9,7 km
Soğuk Su Koyu - 10,9 km
Sommerfugldalen - 12,4 km
Erasta Fethiye - 12,8 km
Pinara Antique City - 13,6 km
Fethiye stadion - 13,8 km

Nærmeste store flyplass er Dalaman (DLM-Dalaman internasjonale flyplass) - 66,9 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Du kan nyte en hel dag på den private stranden, og du tilbys dessuten en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 80.00 EUR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Overnattingsstedet rengjøres og desinfiseres med elektrostatisk spray; det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C; rommene forsegles etter rengjøring.
  • Personlig verneutstyr, inkludert masker, vil være tilgjengelig for gjester.
  • Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; de ansatte bruker personlig verneutstyr; det er beskyttelsesglass mellom de ansatte og gjestene i hovedområdene; de ansatte sjekkes for feber med jevne mellomrom; gjestene kan be om å bli sjekket for feber; gjestene får håndsprit.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ekstra tiltak for å sikre mathygienen er iverksatt.
  • Hvert gjesterom vil stå ubrukt i minst 48 timer mellom hvert opphold.
  • Overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Safe Tourism Certification Program (Tyrkia).
  • Dette overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Verdens helseorganisasjons (WHO) retningslinjer for COVID-19.

Kart Meri Hotel

Adresse

Fethiye Mugla

GPS: N 36.555227 E 29.112053

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger