1 / 48

Aloft Birmingham Eastside

Birmingham, Storbritannien

Om hotellet

Dersom du velger Aloft Birmingham Eastside som ditt overnattingssted i Birmingham vil du ha både The Eastside Rooms og Aston University like rundt hjørnet. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,2 mi (0,3 km) unna Birmingham City University og 0,4 mi (0,6 km) unna Thinktank Birmingham Science Museum. Føl deg som hjemme i et av de 195 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har smart-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

The Eastside Rooms - 0,1 km
Aston University - 0,1 km
Birmingham City University - 0,2 km
Birmingham Science Park Aston - 0,4 km
Thinktank Birmingham Science Museum - 0,4 km
Millennium Point - 0,5 km
Moor Street Railway Station - 0,8 km
Birmingham Children's Hospital - 0,8 km
High Street - 1,1 km
Bullring Shopping Centre (kjøpesenter) - 1,3 km
Birmingham katedral - 1,3 km
Shoppingområde - 1,3 km
St Martins in the Bull Ring - 1,3 km
Victoria Square - 1,5 km
The Arcadian - 1,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Birmingham flyplass (BHX) - 25,2 km
Coventry (CVT) - 48,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 23 møterom. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og TV i fellesområdet. Dette hotellet i middelhavsstil har dessuten ballsal og salgsautomat. Som gjest på Aloft Birmingham Eastside kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys i ukedagene fra kl. 06.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. GBP 15.95 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 16 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter; gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Aloft Birmingham Eastside

Adresse

Aloft Birmingham Eastside

Birmingham, England, Storbritannia

N 52.485837 E -1.885743

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger