1 / 31

Mövenpick Hotel Basel

Basel, Sveits

Om hotellet

Mövenpick Hotel Basel ligger i hjertet av Basel. Dersom du bor her, vil du ha mindre enn 5 minutter å gå til BIS Tower og Via Gottardo. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Theater Basel og 0,7 mi (1,1 km) unna Basel historiske museum. Føl deg som hjemme i et av de 264 gjesterommene, som også har minibar og espressomaskin. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en 55-tommers smart-TV med digital-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

BIS Tower - 0,3 km
Via Gottardo - 0,4 km
Offene Kirche Elisabethen - 0,6 km
Theater Basel - 0,6 km
Basel Universitet - 0,7 km
Basel kunstmuseum - 0,8 km
Spielzeug Welten Museum Basel - 0,8 km
Puppenhausmuseum - 0,8 km
Karikatur- og tegneseriemuseum - 0,9 km
HMB - Museum of History - 0,9 km
Basel historiske museum - 0,9 km
Basel zoologiske hage - 1 km
Leonhardskirche - 1 km
Sveitsisk arkitekturmuseum - 1 km
Basel Cathedral - 1 km

De nærmeste flyplassene er:
Basel (BSL-EuroAirport) - 9,2 km
Mulhouse (MLH-EuroAirport) - 9,1 km

Foretrukket flyplass for Mövenpick Hotel Basel er Basel (BSL-EuroAirport).

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Basel? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 2000 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 16 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som en badstue, et døgnåpent treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet i art deco-stil tilbyr også wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé serveres fra kl. 06.30 til kl. 10.30 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 11.00 i helgene, mot et tillegg. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Sveits. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 4 stars.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: CHF 50 per overnattingsenhet per opphold
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: CHF 4.00 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. CHF 38 for voksne og CHF 19 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering under tak: 35 CHF per dag
  • Kjæledyravgift: CHF 50 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 80 CHF per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Mövenpick Hotel Basel

Adresse

Mövenpick Hotel Basel

Basel, Sveits

N 47.549263 E 7.592522

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger