1 / 64

B&B A Casa delle Fate

Umbria, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og peis i lobbyen. På B&B A Casa delle Fate kan du spise et bedre måltid i restauranten. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over B&B A Casa delle Fate

Adresse

B&B A Casa delle Fate

Assisi, Italia

N 43.074178 E 12.608497

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger