1 / 54

Villa Real Club Apartments

Camp de Mar, Spania

Om hotellet

Føl deg som hjemme på dette leilighetshotellet, som er utstyrt med airconditioning og et tekjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. Det finnes en privat balkong. Wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Bekvemmelighetene omfatter safe og separat sitteområde, og rengjøring tilbys bare på hverdager. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette leilighetshotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Villa Real Club Apartments

Adresse

Villa Real Club Apartments

Andraitx, Spania

N 39.539 E 2.42227

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger