1 / 32

Om hotellet

I Almunecar ligger Apal Chinasol kun en 2 minutters kjøretur unna Almunecar akvarium og 14 minutter unna Nerja-grotten. Dette leilighetshotellet ved stranden ligger 2 mi (3,3 km) unna Almuñecar strand og 6,9 mi (11,2 km) unna Cantarriján nudiststrand. Føl deg som hjemme i et av de 75 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et tekjøkken. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommet har telefon, samt skrivebord og kjøleskap. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa de San Cristobal - 0,1 km
Ornitologico Loro park - 1 km
Almuñecar strand - 1 km
Abderraman I - 1,1 km
Castillo de San Miguel - 1,3 km
Almunecar akvarium - 1,3 km
Museo Arqueológico - 1,4 km
Playa de Cotobro - 1,4 km
Playa Puerta del Mar - 1,5 km
Cueva de Siete Palacios arkeologisk museum - 1,5 km
Almunecar Roman Aqueduct - 1,6 km
Bonsai-hage og -museum - 1,6 km
Playa del Muerto - 1,8 km
Aqua Tropic vannpark - 2,8 km
Playa de Velilla - 3,3 km

Den foretrukne flyplassen for Apal Chinasol er Granada (GRX-Federico Garcia Lorca) - 96,1 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig på stedet. Du tilbys blant annet et sesongbasert utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette leilighetshotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette leilighetshotellets romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys mot et tillegg. Av hensyn til våre kunder tilbyr vi en rangering basert på vårt eget rangeringssystem.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 6 for voksne og EUR 6 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering: 11 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Apal Chinasol

Adresse

Apal Chinasol

Almunecar, Spania

N 36.73447 E -3.702802

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger