1 / 44

Hotel Riu Palace Tenerife

Costa Adeje, Kanariøyene

Om hotellet

Dersom du velger Hotel Riu Palace Tenerife i Adeje (Costa Adeje) som overnattingssted vil du bare ha 4 minutter å gå til Playa del Duque og mindre enn 5 minutter å kjøre til Fañabé-stranden. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 4,2 mi (6,8 km) unna Siam park og 2,5 mi (4 km) unna Golf Costa Adeje. Føl deg som hjemme i et av de 334 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, bideer og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa del Duque - 0,4 km
El Beril - 0,5 km
Tenerife Beaches - 0,5 km
Playa de la Enramada - 1 km
Plaza del Duque kjøpesenter - 1,2 km
Spa Vitanova - 1,3 km
Fañabé-stranden - 1,3 km
Playa La Caleta - 1,6 km
Megabowl - 1,9 km
Playa El Varadero - 1,9 km
Tenerife Top Training - 2,3 km
Playa las Gaviotas - 2,3 km
La Caleta nasjonalpark - 2,4 km
La Pinta-stranden - 2,5 km
Playa Puerto Colón - 2,6 km

De nærmeste flyplassene er:
Tenerife (TFS-Tenerife sør) - 21,8 km
La Gomera (GMZ) - 84,3 km
Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) - 84,5 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Her har du tilgang til blant annet 3 utendørsbassenger, et treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og sykkeloppbevaring. Spis deg god og mett på Main restaurant, en av dette hotellets 3 restauranter. Stedet har en strandbar, en bassengbar og 2 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30.
  • Avgift for safe på rommet: 6 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Hotel Riu Palace Tenerife

Adresse

Hotel Riu Palace Tenerife

Adeje, Spania

N 28.095043 E -16.746899

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger