Våre reisemål » Kanariøyene
Kanariøyene

Kanariøyene

Her møtes ulike kulturer i en herlig blanding.

Søk og bestill reise

search

Kanariøyene

Reis til Kanariøyene med Sembo. Nyt herlige feriedager med sol og bad, og bo bra på ett av våre håndplukkede leilighetshotell. Vi kan Kanariøyene og tilbyr et stort utvalg, bra beliggenhet og gode priser på Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote.

Kanariøyene er det perfekte feriemål med et herlig klima som gjør øyene perfekte for sol og bad året rundt. Uansett hvilken øy du velger er utvalget av strender, shopping, trivelige restauranter, fornøyelser, golfbaner, museer, vandrestier og vennlige mennesker helt suverent.

Mange fine strender

De fleste av oss forbinder Kanariøyene med sol og bad. Utvalget av fantastiske strender er helt enormt og så å si alle reisemål har lange, herlige, og innbydende sandstrender. Derfor er stranda et meget viktig kriterium når vi på Sembo velger ut våre ferieboliger. Vi vet nemmelig hvor viktig en bra strand er for ferien. Nå er det bare å velge og vrake! Hvilken strand passer deg best?

Herlig blanding av kultur og historie

Kanariøyene består av 7 øyer utenfor Nord- Afrikas kyst. Disse spanske øyene er møtepunkter for et bredt spektrum av ulike kulturer fra Europa, Afrika og Amerika. Hver og en av øyene har sin egen karakter og særegne landskap. Tenerife imponerer med sin fantastiske natur, Lanzarote med sin herlige ro og Gran Canaria med sitt enorme mangfold. Lei en bil og sett kursen mot nye opplevelser!

*En ferie med mange aktiviteter *

Uansett hvilken type ferie du er ute etter så er Kanariøyene et perfekt valg. La deg rive med av øyenes enorme utvalg av aktiviteter, utflukter og interessante steder, her er utvalget stort både for store og små.

På Tenerife anbefaler vi å leie bil for å besøke Spanias høyeste fjell, Teide, delta i det spektakulære karnevalet og ta med barna til en av Europas fineste dyreparker Loro Parque. På Gran Canaria kan du velge blant en mengde av temaparker, dra på fantastiske båtturer og shoppe i herlige Las Palmas.

På Lanzarote besøker du nasjonalparken Timanfaya og lar deg fascinerende av det måneaktige landskapet. Du har garantert aldri tidligere sett noe liknende!

Et enormt utvalg av restauranter og shopping

Det kanariske kjøkkenet er sterkt influert av spansk kokekunst. Beveger du deg bortenfor de aller livligste turistområdene kommer du til de lokale restaurantene der kanarierne selv spiser. Her er prisene lavere og maten bedre. Uansett hvor på Kanariøyene du velger å bo så er utvalget av tapas, skalldyr og internasjonale restauranter overveldende stort. Øyenes beste shopping finner du i byene Las Palmas, Santa Cruz og Arrecife, eller på noen av de store shoppingsentrene ved reisemålene.

En garantert barnevennlig ferie

Barn i alle aldre trives på Kanariøyene. Mange av hotellene har oppvarmede basseng og gangavstand til stranda. Antakeligvis er det nettopp de barnevennlige strendene som er hemmeligheten bak øyenes suksess.

Les mer

Skjul

Vis kart