1 / 56

Alpenhof Hotel Garni Suprême

Alpene, Østerrike, Tirol, Østerrike

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), hurtigutsjekking og et flerspråklig personale. Henting på togstasjonen tilbys kostnadsfritt døgnet rundt, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Etter en dag i skibakken kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som en tilhørende vingård og utendørs tennisbaner. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), skioppbevaring og frisørsalong. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til skibakken. Som gjest på Alpenhof Hotel Garni Suprême kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Alpenhof Hotel Garni Suprême

Adresse

Alpenhof Hotel Garni Suprême

Zell am Ziller, Østerrike

N 47.235021 E 11.888215

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger