1 / 26

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), skioppbevaring og tur-/billettassistanse. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Seehotel Bellevue

Adresse

Seehotel Bellevue

Zell am See, Østerrike

N 47.3239 E 12.8163

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger