1 / 85

Le Premier Boutique Hotel

Bordeaux, Frankrike

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt mot et tillegg. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bankettsal. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Le Premier Boutique Hotel

Adresse

Le Premier Boutique Hotel

Zagreb, Kroatia

N 45.810142 E 15.98599

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger