1 / 13

The Willow Historical Guest House

George, Sør-Afrika

Om hotellet

I Willowmore ligger The Willow Historical Guest House kun en 1 minutters kjøretur unna Baviaans turistsenter og 9 minutter fra Aasvogelberg utsiktspunkt. Dette gjestehuset ligger 24,2 mi (39 km) unna Cape Floral Region Protected Areas og 29,2 mi (47 km) unna Elandspoort viltfarm. Føl deg som hjemme i et av de 10 gjesterommene. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Baviaans turistsenter - 0,6 km
Aasvogelberg utsiktspunkt - 9,2 km
Cape Floral Region Protected Areas - 39 km
Elandspoort viltfarm - 47 km

Den foretrukne flyplassen for The Willow Historical Guest House er Cape Town (CPT-Cape Town internasjonale flyplass) - 583,3 km

Gjester har tilgang til blant annet vaskeritjenester og vanndispenser. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et innendørsbasseng. Dette gjestehuset har i tillegg wi-fi (inkludert) og grill. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette gjestehusets romservice. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.
  • Pris for komplett frokost: ca. ZAR 95.00 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Døgnåpent svømmebasseng

Kart over The Willow Historical Guest House

Adresse

The Willow Historical Guest House

Willowmore, Sør-Afrika

N -33.295591 E 23.491524

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger