1 / 86

Anantara Palais Hansen Vienna Hotel

Wien, Østerrike

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har separat badekar og dusj med dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet tilgang til internett (via kabel) (mot et tillegg), et døgnåpent forretningssenter og hurtiginnsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et døgnåpent helsestudio, et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet i art deco-stil har i tillegg wi-fi (mot betaling), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Anantara Palais Hansen Vienna Hotel

Adresse

Anantara Palais Hansen Vienna Hotel

Wien, Østerrike

N 48.21658 E 16.368534

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger