1 / 20

Protea Hotel by Marriott Franschhoek

Om hotellet

Protea Hotel by Marriott Franschhoek ligger i et shoppingområde i Franschhoek, kun en 5 minutters spasertur fra Franschhoek rådhus og 6 minutter til fots fra Franschhoek Wine Tram. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 1 mi (1,6 km) unna Hugenottmonumentet og 3 mi (4,9 km) unna Hottentots-Holland naturreservat. Føl deg som hjemme i et av de 40 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Dutch Reformed Church - 0,3 km
Franschhoek kunstgalleri - 0,3 km
Franschhoek rådhus - 0,4 km
Sénéchal-Seneka kunstgalleri - 0,5 km
Franschhoek Wine Tram - 0,5 km
Huguenot Memorial Museum - 1 km
Mont Rochelle Wine Estate - 1,3 km
Hugenottmonumentet - 1,8 km
Cape Floral Region Protected Areas - 2,9 km
Leopard's Leap Winery - 5 km
Hottentots-Holland naturreservat - 5 km
La Motte Estate - 5,5 km
Mont Rochelle naturreservat - 8,3 km
Boschendal-vingården - 8,6 km
Anthonij Rupert Wine Farm - 9,8 km

Den foretrukne flyplassen for Protea Hotel by Marriott Franschhoek er Cape Town (CPT-Cape Town internasjonale flyplass) - 73,7 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. ZAR 195 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 1250 ZAR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Protea Hotel by Marriott Franschhoek

Adresse

Protea Hotel by Marriott Franschhoek

Vinområdene rundt Cape Town, Cape Town, Sør-Afrika

N -33.90713 E 19.117409

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger