1 / 22

Hotel RH Vinaros Aura

Vinaròs, Spania

Om hotellet

Har du Hotel RH Vinaros Aura i Vinaros som overnattingssted, er du nær stranden og kun 5 minutters gange fra Platja del Clot og 8 minutter unna Cala dels Pinets til fots. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,6 mi (1 km) unna Cala del Fondo de Bola og 0,7 mi (1,2 km) unna Platja del Fortí. Føl deg som hjemme i et av de 46 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, et boblebad og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Platja del Clot - 0,4 km
Cala dels Pinets - 0,6 km
Cala del Fondo de Bola - 0,7 km
Puerto de Vinaròs - 1 km
Platja del Fortí - 1,1 km
Cala de les Roques - 1,1 km
Platja de les Salines - 1,5 km
Platja de Fora del Forat - 1,7 km
Cala dels Cossis - 2,7 km
Platja d'Aiguadoliva - 3 km
Platja del Saldonar - 3,1 km
Platja de la Barbiguera - 4,1 km
Cala del Pinar - 4,5 km
Playa Triador - 5,9 km
Cala del Pastor - 6,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Castellon de la Plana (CDT-Castellón Costa Azahar) - 56,3 km
Valencia (VLC) - 157 km

Foretrukket flyplass for Hotel RH Vinaros Aura er Valencia (VLC).

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren.
  • Pris for selvbetjent parkering: 10 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 09.30 og kl. 20.00.

Kart over Hotel RH Vinaros Aura

Adresse

Hotel RH Vinaros Aura

Vinaros, Spania

N 40.464904 E 0.466732

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger