1 / 23

Casa Vacanze Due Passi e il Mare

Palermo, Italia

Om hotellet

Med et opphold på Casa Vacanze Due Passi e il Mare i Tusa bor du nær stranden, mindre enn 15 minutter til fots fra både Marina Beach og Lampare. Dette bed & breakfast-hotellet ligger 4 mi (6,4 km) unna Fiumara d'Arte - 38° Parallelo - Piramide og 4,7 mi (7,5 km) unna Vindu mot havet. Overnatt i et av de 3 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har skrivebord og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys etter avtale. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Marina Beach - 0,6 km
Lampare - 0,9 km
Fiumara d'Arte - 38° Parallelo - Piramide - 6,4 km
Vindu mot havet - 7,5 km
Spiaggia Costa Turchina - 7,7 km
Energia Mediterranea - 9,4 km
Spiaggia allo Scoglio Grande - 10,2 km
Marina Beach - 10,4 km
Kommunalt keramikkmuseum - 10,6 km
Spiaggia Rais Gerbi - 11,5 km
Caletta Rais Gerbi - 11,8 km
Spiaggia Torre Conca - 12 km
Ai Pini - 13 km
Nebrodi regionalpark - 17,7 km
Spiaggia di Santa Maria - 19,4 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert).
  • Avgift for rengjøring: EUR 10 per dag (kan variere basert på størrelsen på boenheten)
  • Gebyr for håndklær: EUR 5 per person per opphold (gjester kan også ta med egne)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Ett barn som er 4 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Casa Vacanze Due Passi e il Mare

Adresse

Casa Vacanze Due Passi e il Mare

Tusa, Italia

N 38.008635 E 14.259587

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger