1 / 41

Seabox Khaolak Hostel

Khao Lak, Thailand

Om hotellet

Velger du Seabox Khaolak Hostel i Takua Pa vil du bo i nærheten av et kjøpesenter og ha umiddelbar nærhet til både Khao Lak-stranden og Khao Lak–Lam Ru National Park. Dette hotellet ved stranden ligger 0,2 mi (0,2 km) unna Khao Lak og 1,6 mi (2,6 km) unna Nang Thong strand. Føl deg som hjemme i et av de 16 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har smart-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Khao Lak-stranden - 0,1 km
Liten hvit sandstrand - 0,1 km
Khao Lak–Lam Ru National Park - 0,1 km
Khao Lak nord-stranden - 0,3 km
Solnedgangsstranden - 1,8 km
Bang Niang strand - 2 km
Nangthong Supermarket - 2 km
Nang Thong strand - 2 km
Bangnieng Afternoon Market - 4 km
Tsunami-minnesmuseet - 4,6 km
Bang Niang Market - 4,7 km
Khao Lak - 0,2 km
Khaolak Mini Golf - 5,4 km
Tublamu Navy Golf Course - 8,1 km
Khuk Khak-stranden - 9,7 km

Nærmeste store flyplass er Phuket (HKT - Phuket int.) - 72,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Det enkelt å komme seg til stranden med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Kom og spis lunsj eller middag på Seabox Restaurant, en restaurant som spesialiserer seg på thailandske retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge samt 10 strandbarer hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. THB 100–150 for voksne og THB 50–100 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 150 THB per natt
  • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr på 5 prosent

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • De varme kildene kan besøkes mellom kl. 09.00 og kl. 16.00.
  • Golf og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter; gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Seabox Khaolak Hostel

Adresse

Seabox Khaolak Hostel

Takua Pa, Thailand

N 8.629481 E 98.245227

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger