1 / 18

Rooms & Restaurant Matanovi Dvori

Øya Pag, Kroatia

Om hotellet

I Sukosan ligger Rooms & Restaurant Matanovi Dvori plassert ved sjøen og kun 15 minutter unna City Galleria og Vladimir Nazor park med bil. Dette pensjonatet ved stranden ligger 6 mi (9,6 km) unna Stanovi stadion og 6,1 mi (9,9 km) unna Kresimir Cosic-hallen. Føl deg som hjemme i et av de 8 gjesterommene, som har kjøleskap og LCD-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, bideer og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Stanovi stadion - 9,6 km
City Galleria - 9,7 km
Kresimir Cosic-hallen - 9,9 km
Visnjik Sport Center - 10 km
City Walls - 10,2 km
Vladimir Nazor park - 10,3 km
Supernova kjøpesenter - 10,3 km
Island of Love - 10,6 km
Kolovare strand - 10,6 km
Knight's Palace - 10,7 km
St. Simeon kirke - 10,7 km
Kalelarga - 10,7 km
Trg Pet Bunara - 10,8 km
Havneporten - 10,8 km
Narodni Trg - 10,8 km

Den foretrukne flyplassen for Rooms & Restaurant Matanovi Dvori er Zadar (ZAD) - 10,5 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette pensjonatet tilbyr også wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette pensjonatet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokost tilbys mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 1.50 per person, per natt for voksne, EUR 0.75, per natt for gjester som er mellom 12–17 år. Avgiften gjelder ikke barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokost: ca. EUR 6 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 20 EUR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Rooms & Restaurant Matanovi Dvori

Adresse

Rooms & Restaurant Matanovi Dvori

Sukosan, Kroatia

N 44.05193 E 15.31151

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger