1 / 100

Ark Beach Hotel

Split, Kroatia

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et treningssenter, et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet i middelhavsstil tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). På dette hotellet kan du benytte deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Rengjøring er tilgjengelig mot en avgift

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Golf og massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Ark Beach Hotel

Adresse

Ark Beach Hotel

Split, Kroatia

N 43.50127 E 16.51588

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger