1 / 31

Villa Tiara Lombok Island

Om hotellet

Velger du Villa Tiara Lombok Island som overnattingssted i Senggigi, vil du bare ha 10 minutter å kjøre både til Senggigi strand og til Pura Batu Bolong. Dette hotellet ligger 16,4 mi (26,4 km) unna Bangsal havn og 2,5 mi (4 km) unna Senggigi kunstmarked. Føl deg som hjemme i et av de 2 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har mikrobølgeovn og iPod-dokkingstasjon. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med flatskjerm-TV. Rommene har skrivebord og strykejern/-brett, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Pura Batu Bolong - 1,6 km
Senggigi strand - 3,8 km
Senggigi kunstmarked - 4 km
Pantai Kerandangan II - 6,7 km
Pantai Mangsit - 7,9 km
Museum Negeri Nusa Tenggara Barat - 8,5 km
Islamic Center NTB - 9,2 km
Mataram Immigration Office - 10,3 km
Lombok Epicentrum kjøpesenter - 11,1 km
Mataram kjøpesenter - 11,7 km
Pura Meru - 12,7 km
Mayura tempelpark - 13,1 km
Nipah-stranden - 15,1 km
Pusuk Mountain - 16,6 km
Pantai Pandanan - 18,2 km

Den foretrukne flyplassen for Villa Tiara Lombok Island er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 56 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og transport til fergeterminalen mot et tillegg. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten et utendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og bryllupstjenester. Det enkelt å komme seg til stranden med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). På Villa Tiara Lombok Island kan du spise et bedre måltid i restauranten. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Lokale retter er inkludert og serveres daglig fra kl. 09.00 til kl. 11.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 300000 IDR (én vei)
  • Ekstrasenger er tilgjengelige mot et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 8 barn som er 1 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over Villa Tiara Lombok Island

Adresse

Villa Tiara Lombok Island

Senggigi, Indonesia

N -8.518775 E 116.063463

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger