1 / 58

Om hotellet

Det finnes en privat balkong. Et kjøkken er utstyrt med kjøleskap, stekeovn og komfyrtopp. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Det private badet har dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Bekvemmelighetene omfatter safe og separat sitteområde, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Tilbring dagen i skibakken, eller nyt rekreasjonsfasiliteter som en utendørs tennisbane og en badstue. Denne alpehytta har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Du kommer deg raskt til bakken med skibussen (inkludert i prisen for oppholdet). Komplett frokost er inkludert.

  • Rengjøring er tilgjengelig mot en avgift

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Golf og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne alpehytta før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Ötztal Chalet

Adresse

Ötztal Chalet

Sautens, Østerrike

N 47.208823 E 10.864423

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger