1 / 52

Hotel Rural Ca's PLA

Puerto San Miguel, Spania

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har badekar eller dusj og hårføner. Rommene har safe og rengjøring tilbys daglig. barneseng/babyseng (inkludert) kan fås på forespørsel. Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og bibliotek. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet en badstue, et treningssenter og et sesongbasert utendørsbasseng. Som gjest på Hotel Rural Ca's PLA kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.

Kart over Hotel Rural Ca's PLA

Adresse

Hotel Rural Ca's PLA

Sant Joan de Labritja, Spania

N 39.069281 E 1.433139

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger