1 / 64

Cabo Surf Hotel & Spa

Los Cabos, Mexico

Om hotellet

Når du har Cabo Surf Hotel & Spa i San José del Cabo som overnattingssted, bor du på stranden, rett ved Palmilla-stranden og 9 minutters gange unna Costa Azul-stranden. Dette resort-hotellet ved stranden ligger 3,3 mi (5,3 km) unna San Jose del Cabo kunstdistrikt og 3,9 mi (6,3 km) unna El Dorado golfklubb. Føl deg som hjemme i et av de 36 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Underholdningen er sikret med parabol-TV og en iPod-dokkingstasjon, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene har dusj, designertoalettartikler, og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Palmilla-stranden - 0,1 km
Costa Azul-stranden - 0,7 km
Reserva de la Biosféra Sierra de la Laguna - 1,6 km
Arroyo San José - 1,6 km
Paseo del Estero - 1,6 km
Mar y Sierra - 1,7 km
Querencia Golf Course - 1,9 km
Palmilla golfklubb - 2 km
Plaza Mega Comercial Mexicana - 2,8 km
Punta Sur golfbane - 3,3 km
San Joses elvemunning - 4,8 km
El Zalate Beach - 1,6 km
Playa Hotelera - 2,2 km
San Jose del Cabo kunstdistrikt - 5,3 km
Ida Victorias galleri - 5,7 km

Nærmeste store flyplass er San José del Cabo, Baja California Sur (SJD-Los Cabos int.) - 16,8 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Planlegger du en event i San José del Cabo? Som en av denne resorten sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 19 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger og et døgnåpent treningssenter. Dette resort-hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass. Smak på sjømat på Los 7 Mares, en restaurant med utsikt over havet, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. MXN 197–328 per person
  • Avgift for ekstraseng: 50.0 MXN per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Cabo Surf Hotel & Spa

Adresse

Cabo Surf Hotel & Spa

San Jose del Cabo, Baja California Sur, Mexico

N 23.024012 E -109.71744

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger