1 / 22

Om hotellet

Velger du denne leiligheten som overnattingssted i San Bartolomé de Tirajana, er det bare en 5 minutters kjøretur til Yumbo kjøpesenter og 7 minutter til Maspalomas-sanddynene. Denne leiligheten ligger 15,1 mi (24,3 km) unna Amadores-stranden og 14,9 mi (23,9 km) unna Puerto Rico-stranden. Føl deg som hjemme i denne leiligheten, som er utstyrt med airconditioning og et kjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. Underholdningen er sikret med en 32-tommers flatskjerm-TV med digital-TV, og kablet internett (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Bekvemmelighetene omfatter separat sitteområde og mikrobølgeovn, og rengjøring tilbys med jevne mellomrom. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Paseo Costa Canaria - 0,1 km
Playa del Inglés - 0,3 km
Playa de Cochino - 0,4 km
Las Palmas Beaches - 0,5 km
Playas del Veril - 0,5 km
El Salvador økumeniske tempel - 0,6 km
Kasbah kjøpesenter - 0,7 km
Las Burras strand - 1,3 km
Yumbo kjøpesenter - 1,5 km
CITA kjøpesenter - 1,7 km
San Agustin-stranden - 2,4 km
Maspalomas-sanddynene - 2,5 km
Maspalomas botaniske hage - 2,7 km
Holiday World Maspalomas - 3,4 km
Maspalomas golfbane - 3,9 km

Nærmeste store flyplass er Las Palmas (LPA-Gran Canaria) - 28,3 km

Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tilleggsgebyr. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og wi-fi (inkludert). Av hensyn til våre kunder tilbyr vi en rangering basert på vårt eget rangeringssystem.
  • Gebyr ved sen utsjekking: EUR 20

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 10.00 og kl. 18.00.
  • I samsvar med nasjonale/lokale lover kan tilgangen til air conditioning være begrenset til visse tider i perioden fra 01. juli til 31. august.
  • Inkludert wi-fi i fellesområdene er til bruk på maks. 4 enheter.

Kart over Alsol El Chaparral

Adresse

Alsol El Chaparral

San Bartolomé de Tirajana, Spania

N 27.761043 E -15.564531

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger