1 / 37

Om hotellet

Når du har HV Agaete Parque i San Bartolomé de Tirajana som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 5 minutter å kjøre fra Yumbo kjøpesenter og Maspalomas-sanddynene. Dette hotellet ligger 13,8 mi (22,2 km) unna Amadores-stranden og 13,7 mi (22 km) unna Puerto Rico-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 207 gjesterommene, som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Rommene har egen balkong. Underholdningen på rommet er sikret med en flatskjerm-TV. Rommene har kaffetrakter/tekoker og rengjøring tilbys med jevne mellomrom. barneseng/babyseng (inkludert) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Kasbah kjøpesenter - 0,3 km
Paseo Costa Canaria - 0,4 km
El Salvador økumeniske tempel - 0,4 km
Playa del Inglés - 0,8 km
Playa de Cochino - 0,9 km
Las Palmas Beaches - 0,9 km
Playas del Veril - 0,9 km
Yumbo kjøpesenter - 1,1 km
CITA kjøpesenter - 1,5 km
Las Burras strand - 1,7 km
Maspalomas botaniske hage - 2,2 km
Maspalomas-sanddynene - 2,6 km
San Agustin-stranden - 2,8 km
Holiday World Maspalomas - 2,9 km
Maspalomas golfbane - 3,4 km

Den foretrukne flyplassen for HV Agaete Parque er Las Palmas (LPA-Gran Canaria) - 30,4 km

Gjester har tilgang til blant annet safe i resepsjonen og heis. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en takterrasse og en hage. På HV Agaete Parque kan du spise et bedre måltid i restauranten. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Avgift for ekstraseng: 8.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over HV Agaete Parque

Adresse

HV Agaete Parque

San Bartolomé de Tirajana, Spania

N 27.762257 E -15.567916

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger