1 / 34

Château de Sanse

Bordeaux, Frankrike

Om hotellet

Når du har Château de Sanse som overnattingssted når du besøker Sainte-Radegonde, vil du ikke ha mer enn 15 minutter å kjøre til hverken Château Moulin de Peyronin eller Les Jardins de Sardy. Dette hotellet ligger 8,6 mi (13,8 km) unna Chateau de Montaigne og 9,4 mi (15,1 km) unna DOMAINE DE GRIMARDY. Føl deg som hjemme i et av de 16 gjesterommene, som er individuelt dekorert. Kablet og trådløst internett er tilgjengelig. Badene har badekar eller dusj med regndusjhode. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Château Moulin de Peyronin - 8,3 km
Les Jardins de Sardy - 10,1 km
Chateau de Montaigne - 13,8 km
DOMAINE DE GRIMARDY - 15,1 km
Château Beynat - 15,4 km
Château Robin - 16,1 km
Château Claud-Bellevue - 16,7 km
Bessineau vingård - 16,8 km
Château des Rochers - 16,9 km
Plage des Bardoulets - 17,7 km
Earl Vignobles Fournier - 18 km
Clos Puy Arnaud Winery - 18,1 km
Chateau Mangot - 19 km
Château Bernateau - 19,2 km
Château Fleur Cardinale - 19,7 km

Den foretrukne flyplassen for Château de Sanse er Bergerac (EGC-Bergerac - Perigord - Dordogne) - 43,2 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bibliotek. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet et sesongbasert utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og bryllupstjenester. Smak på franske retter på Restaurant L'EffervéSanse, en restaurant hvor du kan spise utendørs med utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France. Overnattingsstedet er stengt om vinteren.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 1.10 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 12 per person
  • Ekstrasenger er tilgjengelige mot et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra mai til september.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Château de Sanse

Adresse

Château de Sanse

Sainte-Radegonde, Frankrike

N 44.79912 E 0.05557

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger