1 / 10

Moulin D Hauterive

Beaune, Frankrike

Om hotellet

Dersom du velger Moulin D Hauterive når du skal besøke Saint-Gervais-en-Valliere, vil du være 11,3 mi (18,2 km) unna Hospices de Beaune – Hôtel-Dieu museum og 7,8 mi (12,5 km) unna Beaune Levernois Golf. Dette hotellet med spa ligger 10,6 mi (17,1 km) unna Domaine Emmanuel Giboulot og 10,9 mi (17,5 km) unna Église paroissiale de l'Assomption. Føl deg som hjemme i et av de 20 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (mot betaling) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Beaune Levernois Golf - 12,5 km
Domaine Emmanuel Giboulot - 17,1 km
Église paroissiale de l'Assomption - 17,5 km
Maison Alex Gambal vingård - 17,6 km
Dalineum - 17,9 km
Museum of Fine Arts - 18,1 km
Marche Aux Vins vingård - 18,1 km
Hospices de Beaune – Hôtel-Dieu museum - 18,2 km
Collegiate Church of Notre-Dame - 18,2 km
Museum for burgundervin - 18,3 km
Patriarche Père et Fils - 18,4 km
Domaine Debray - 18,6 km
La Moutarderie Edmond Fallot - 19 km
Bouzaise park - 19,1 km
Meursault slott - 20,6 km

De nærmeste flyplassene er:
Dole (DLE-Franche-Comte regionale flyplass) - 41,7 km
Genève internasjonale lufthavn (GVA) - 246,6 km

Foretrukket flyplass for Moulin D Hauterive er Genève internasjonale lufthavn (GVA).

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og bagasjeoppbevaring. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørsbasseng, et spabad og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. På Moulin D Hauterive kan du spise et bedre måltid i restauranten. Frokost tilbys mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France.
  • Pris for frokost: ca. EUR 16 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over Moulin D Hauterive

Adresse

Moulin D Hauterive

Saint-Gervais-en-Valliere, Frankrike

N 46.956142 E 4.994172

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger