1 / 57

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og skioppbevaring. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.

Kart over eva,GARDEN

Adresse

eva,GARDEN

Saalbach-Hinterglemm, Østerrike

N 47.39101 E 12.64457

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger