1 / 100

Boutique Hotel Villa Vulin

Pula, Kroatia

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som concierge-tjenester. Dette hotellet tilbyr også bryllupstjenester og peis i lobbyen. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.

Kart over Boutique Hotel Villa Vulin

Adresse

Boutique Hotel Villa Vulin

Pula, Kroatia

N 44.85449 E 13.83512

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger