1 / 39

Om hotellet

Velger du At 85 on Church når du skal overnatte i Prince Albert, vil du være 0,4 mi (0,6 km) unna Prince Albert kirke og 13 mi (20,9 km) unna Swartberg Pass. Denne villaen ligger 28,3 mi (45,6 km) unna Cango-hulene. Føl deg som hjemme i et av de 4 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med kjøleskap og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har badekar eller dusj og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Fransie Pienaar Museum - 0,3 km
Prince Albert kirke - 0,6 km
Swartberg Nature Reserve - 0,6 km
Cape Floral Region Protected Areas - 9,5 km
Villa Kruger - 13,4 km
Swartberg Pass - 20,9 km
Cango-hulene - 45,6 km

Gjester har tilgang til blant annet bibliotek, mikrobølgeovn på fellesområdet og kjøleskap på fellesområdet. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Denne villaen har dessuten wi-fi (inkludert), peis i lobbyen og piknikområde.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Rengjøringsgebyr: 150 ZAR per overnattingsenhet, per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Rengjøring er tilgjengelig mot en avgift

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over At 85 on Church

Adresse

At 85 on Church

Prince Albert, Sør-Afrika

N -33.22221 E 22.02932

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger